Bajai SZC Bányai Júlia Technikum és Szakképző Iskola

Kedves Diákok, Gondviselők és Kollégák!

A Bajai Szakképzési Centrum, összeállított egy Intézkedési tervet.

Ez a dokumentum az alábbi támákban ad felvilágosítást:

TANÉVKEZDÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ INTÉZKEDÉSEK

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ INTÉZKEDÉSEK

TÁJÉKOZTATÁSI KÖTELEZETTSÉG

SPECIÁLIS MUNKACSOPORTOK FELADATAI (DIGITÁLIS MUNKACSOPORT,

2020/2021-es TANÉV Tanévkezdési információk

Iskolánk a 2020/21-es tanévet rendes munkarend szerint kezdi 2020. szeptember 01-én, 8 órakor. A tanévnyitóra való érkezés időpontja: 2020.szeptember 1., 7.45. A járványhelyzetre való tekintettel a tanévnyitót az iskola rádióján keresztül közvetítjük minden tantermünkben. A tanévnyitóra a megjelenés és az iskolai egyenruha használata kötelező!

TOVÁBBTANULÁS: MINDEN AMIT TUDNI KELL!

SZAKMAI KÍNÁLATUNK ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK

Iskolánk hagyományosan Kereskedelem és Turizmus-vendéglátás ágazatokban oktatandó szakmáinkra várja szeptembertől az általános iskolából továbbtanulókat. Az új szakmaszerkezet következtében 5 éves (technikum) és 3 éves (szakképző) képzési időtartamok közül választhatnak a tanulók.

KERESKEDELEM ÁGAZAT

Kereskedelem ágazatunk 2 szakmát ajánl fel az érdeklődő nyolcadikosoknak:

  1. Kereskedő és webáruházi technikus: 5 éves,
FELNŐTTOKTATÁS: FEBRUÁRTÓL INDULÓ SZAKMAI KÍNÁLATUNK

Évek óta sikeresen működő felnőttoktatásunk keretén belül, esti munkarend alapján képzéseket indítunk! A hirdetett képzéseink, regisztrációs díj és rejtett költségek nélkül, ingyenesek. Várjuk szakmáink iránt érdeklődő felnőttek jelentkezését! A beiratkozás folyamatos, bővebb információt titkárságunkon kaphatnak!

Kép a Felnőttoktatás cikkhez.
Az alapító, illetve fenntartó szerv neve:Innovációs és Technológiai Minisztérium  (http://www.kormany.hu/hu/innovacios-es-technologiai-miniszterium)Címe:1011 Budapest, Fő utca 44-50.Az intézmény neve:BAJAI SZAKKÉPZÉSI CENTRUMAz intézmény címe:6500 Baja, Petőfi Sándor u. 3.KancellárVirág TiborFőigazgatóValterné Pataki GabriellaA tagintézmény neve:Bajai Szakképzési Centrum Bányai Júlia Technikum és Szakképző IskolaA tagintézmény rövid neve:Bajai SZC Centrum Bányai Júlia Technikum és Szakképző IskolaCím:6500 Baja,

Tankönyvosztás rendje, menete:

A 2020/2021-es tanév tankönyveinek kiosztása az iskolában történik, szeptember hó első két hetében, tanítási időben. A pontos beosztásról az osztályfőnökök fognak tájékoztatni minden kedves diákot!

Az intézményünkbe 2020.07.01. után beiratkozott tanulók számára az első tanítási hetekben kerülnek a rendelkezésre álló tankönyvek kiosztásra,

2020. augusztus 25. (kedd)

A jelentkezésük alkalmával ismertetett tájékoztatásnak megfelelően pontosítva az időpontokat, a következőkre emlékeztetnénk vizsgázóinkat.

Felhívjuk a tanuló ifjúság figyelmét, hogy a 2020. augusztus 25-én (kedden) tartandó javító- vizsgákon résztvevők 2020. augusztus 25-én 7:30-ra jelenjenek meg az iskolában, az I.

A nyári gyakorlati munkanapló leadási ideje 2020.08.24-től 08.28-ig tart azoknak a diákoknak, akik addig teljesítik a gyakorlatot. Aki még azon a héten is dolgozik, annak a leadási idő 2020.09.01-től 09.04-ig terjed, tehát az első iskolai héten tudja leadni a naplót. A gyakorlati naplót papír alapon kell leadni,