A Bajai Szakképzési Centrum tagintézményeinek összefogásával, közös helyszínen, a Radnóti kollégium területén valósult meg az idei szakmai bemutató, számtalan szakmai kínálattal.
Iskolánk 13 programmal várta az idelátogató vendégeket, melyeket munkaközösségeink állítottak össze és szervezték meg. Helyet kapott a koktélkeverés mellett a díszcsomagolási technikák bemutatása és kipróbálása, fűszer és logófelismerő versenyen mérhették fel tudásukat látogatóink, az udvaron pincérfutó-versenyen melegedhettek fel vendégeink a hideg időben, majd kürtöskaláccsal jutalmaztuk szorgalmas látogatóinkat.
Idegen nyelvi kávéházunkban nyelvi játékok mellett minden vendégünket kávéval, teával, aprósüteménnyel kínáltunk. Betekinthettek a cukorvirágok készítésének, valamint a flambírozás technikájának menetébe, természetesen kóstolóval.
Kipróbálhatták magukat alapanyagok tapintásra felismerésében, valamint kimérésében is. Standjainkon folyamatos volt az érdeklődés, játszottak és kóstoltak fiatalok és idősek egyaránt. A hideg, esős idő ellenére, jó hangulatú estével zártuk a kapukat 22.00-kor.