Tanulói és tanári képességek sokoldalú, innovatív fejlesztése a Bajai Bányai Júlia Szakképző Iskolában (pályázat lezárása)

„Tanulói és tanári képességek sokoldalú, innovatív fejlesztése a Bajai Bányai Júlia Szakképző Iskolában”, a TÁMOP Innovatív iskolák fejlesztése 2. ütem pályázaton 12,00 millió forint támogatást nyert a TÁMOP- 3.1.4.C-14-2015-0476 kódszámú pályázat megvalósítására az intézmény. A program célja, hogy elősegítse a halmozottan hátrányos helyzetű tanulók  tanulmányi sikeressége érdekében az oktatás és képzés minőségének, hatékonyságának javítását, kiemelten az idegennyelv-tudás, a közlekedési kultúra és a környezettudatosság területén. Megvalósított programok: Erdei iskolai projektnap, Komplex közlekedési ismeretek oktatása, Angol és német nyelvű verseny, Pedagógus továbbképzés háromszor 30 órában: a halmozottan hátrányos helyzetű diákok tanulmányi sikerességének elérésében, a pedagógiai munkával kapcsolatos konfliktusok sikeres kezelésében és a szenvedélybetegségekkel szembeni küzdelemben bevált gyakorlatainak elsajátításában.

A projektzáró rendezvény időpontja 2015. október 29, 9 óra. Helyszín: Bajai Szakképzési Centrum Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája (6500 Baja, Köztársaság tér 1.). A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. További információ a Bajai Szakképzési Centrum Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolájában kérhető, Tel. :06-79/322-218, www.banyaiiskola.hu.

Képek a zárórendezvényről: