SZERZŐI JOGOK


Adatok és információk
A banyaiiskola.hu valamint a banyai-baja.sulinet.hu domainnév (továbbiakban: Weboldal),  név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag aBajai Szakképzési Centrum Bajai Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolája (továbbiakban: Kiadó) előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A weboldal internetes portál bármely szolgáltatásának igénybevételével, az oldalak megtekintésével a Látogató az alábbiakat automatikusan elfogadja:
A portálon megjelenített adatok és információk szerzői jogi védelem alatt állnak és azok a Kiadó tulajdonát képezi. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket vonhat maga után. A Kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A Kiadó fenntart minden, az itt található tartalom bárminemű másolására, terjesztésére vonatkozó jogot.
A Kiadó írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál tartalmának vagy egy részének (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és újrakiadása vagy értékesítése.
A portál megtekintése díjmentes, saját használatra egyes részei számítógépre lementhetők, vagy kinyomtathatók, de a portálon található adatok és információk utánközlése kizárólag a Kiadó külön írásos engedélyével lehetséges.

A portál részeinek letöltési mértéke nem veszélyeztetheti a weboldal működését. Amennyiben ilyen jelenség tapasztalható, az adott IP cím felé minden adatforgalom lezárható, illetve jogi eljárás indítható a szolgáltatás veszélyeztetése miatt.

A Weboldalon 3. fél által közölt cikkekről illetve beírt hozzászólások rendelkezési jogáról a hozzászóló automatikusan lemond, így azok a Kiadó által szabadon felhasználhatók, újraközölhetők a hozzászólás beírójának külön engedélye nélkül is.

Felelősség
A Weboldal internetes portál üzemeltetése során a Kiadó igyekszik a lehető legpontosabb információkat szolgáltatni. Az információk esetleges félreértéséből, vagy a helytelen következtetések levonásából eredő esetleges károkért a Kiadó nem vállalja a felelősséget. A Kiadó a forrás segítségével közölt cikkeket változtatás nélkül adja közre, ezért a cikkek szereplőivel nem azonosul és a cikkek mondanivalója nem a Kiadó véleményét tükrözi.
A portálon megjelenő hirdetések tartalmáért a Kiadó nem vállal felelősséget. A Kiadó igyekszik körültekintően eljárni a hirdetésekkel kapcsolatban, de az azokon vállalt akciós ajánlatok, árak és egyéb információk valódiságáért kizárólag a hirdető alany felel.

A Kiadó megfelelő technikai megoldásokkal védi a portál regisztrált felhasználóinak a portálon megjelenő személyes adatait (név, e-mail cím, avatar kép, elérhetőségi adatok stb.), de az ilyen mások által is megtekinthető adatok esetleges rosszindulatú felhasználásáért nem vállalja a felelősséget.

Otthoni használat
Kizárólagos otthoni használat esetén a Kiadó hozzájárul ahhoz, hogy a honlapon publikált anyagokat az olvasó letöltse, és azokat a gépén tárolja, valamint saját célra felhasználja. A letöltött anyag újbóli publikálása, digitális és/vagy nyomtatott formában a Kiadó írásbeli hozzájárulása nélkül SZIGORÚAN TILOS.

Korlátozások
A portál használatából vagy elérhetetlenségéből, használhatatlanságából erdő bármilyen kár megtérítését a Kiadó kizárja. Az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében a Kiadó minden kártérítési felelősséget kizár.
A portálon található külső hivatkozások általi tartalom nem áll a Kiadó befolyása alatt, ezért ezekért a tartalmakért a Kiadó felelősséggel nem tartozik.

A Kiadó fenntartja a jogot a weboldal tartalmának és jelen nyilatkozatnak előzetes értesítés nélkül történő megváltoztatására.