FELNŐTTOKTATÁS: FEBRUÁRTÓL INDULÓ SZAKMAI KÍNÁLATUNK!

 

 

FEBRUÁRTÓL ÚJRA MEGHIRDETJÜK SZAKMÁINKAT!
Iskolánk februártól 2 szakmát hirdet felnőttek oktatására, esti munkarendben. Szakmáink képzése ingyenes. Várunk minden kedves érdeklődőt, mert sosincs késő szakmát szerezni és egy álmot megvalósítani! Meghirdetett szakmáink rövid leírása itt olvasható:

KERESKEDELMI ÉRTÉKESÍTŐ: Bármilyen típusú kereskedelmi egységben kiszolgálja és tájékoztatja a vásárlókat. Ezzel együtt ellátja az árukezeléssel kapcsolatos szakmai feladatokat. Így tevékenysége kiterjed az áru beszerzésére, átvételére, készletkezelésre és állagmegóvásra is. Élelmiszer- és vegyi áru, műszaki vagy ruházati boltokban egyaránt alkalmazható az a munkaerő, aki ezzel a szakképzettséggel rendelkezik.

PANZIÓS-FOGADÓS: Vendéglátós szakember, aki nem csak üzemelteti a vendéglátóhelyet, hanem gondoskodik a vendégek számára szervezhető programokról is. Így szoros kapcsolatot tart a vendégekkel, más szállásadókkal, partnerekkel. Ellátja a vendéglátóhely logisztikai, gazdálkodási, pénzügyi feladatait, valamint irányítja a vendéglátóhelyen dolgozók munkáját.