2020/2021-es TANÉV

Tanévkezdési információk

 

Iskolánk a 2020/21-es tanévet rendes munkarend szerint kezdi 2020. szeptember 01-én, 8 órakor. A tanévnyitóra való érkezés időpontja: 2020.szeptember 1., 7.45. A járványhelyzetre való tekintettel a tanévnyitót az iskola rádióján keresztül közvetítjük minden tantermünkben. A tanévnyitóra a megjelenés és az iskolai egyenruha használata kötelező! Kérünk minden tanulót, hozza magával saját szájmaszkját, valamint szülők/hozzátartozók csak szükség esetén kísérjék el a tanulókat, ezzel is csökkentve a tömeges fertőzés esélyét! Az egyes osztályok tanterembe való elhelyezését külön táblázatban összesítettük. A leendő 9. évfolyamos tanulóink az iskola sportudvarán gyülekezzenek, innen az osztályfőnökük fogják felkísérni a tantermükbe. Az iskola megközelítése mindenki számára a Czirfusz F. utcai nagykapun keresztül történhet.

 

osztály

osztályfőnök

emelet

terem

9. évfolyam

Márki László: eladó és cukrász szakképző

SPORTUDVAR

Romfa-Müller Gabriella: pincér szakképző

Heffner György: szakács szakképző

Mészáros Adrienn: kereskedelem és vendéglátás technikum

10.A

Lőrincz Edit

2. félemelet

265.

11.A

Onódi Tamás

1. emelet

110.

12.A

Szigetvári Győző

1. emelet

122.

5/13.K-V

Heffner Hedvig

2. félemelet

261.

Kk.12.

Hegyi Cecília

2. emelet

206.

Kk.13.

Elekné Gyarmati Mónika

1. emelet

106.

2/10.a

Bernáth Gitta

földszint

24.

2/10.b

Leirer Mónika

földszint

21.

2/10.c

Bárdfalvy Tamás

2. emelet

218.

2/10.d

Kiss Róbert

2. emelet

207.

3/11.a

Kernya László

2. emelet

217.

3/11.b

Romfa-Müller Tamás

2. emelet

204.

3/11.c

Cziráki Marietta

2. emelet

208.

3/11.d

Pankovics Tibor

2. emelet

212.

 

A tanévkezdéssel és a tanévvel kapcsolatos legfontosabb információkról a tájékoztatót az első órákban az osztályfőnökök tartják. Felhívom a 2/10. évfolyam tanulói figyelmét, hogy ezen a héten munkahelyi gyakorlatukat fogják tölteni, azaz az első napon 2 tanórát töltenek az iskolában, majd ezt követően munkahelyi munkával folytatják a heti feladatukat, ennek megfelelően készüljenek! Az 1. napra füzetet, íróeszközt és tankönyvek átvételére alkalmas táskát/szatyrot hozzon minden tanuló. A tankönyvek átadása szakaszosan fog történni, beosztás szerint. Kérem a szülőket, hogy a személyes megjelenéssel járó ügyintézést csak szükséges esetben és a járványügyi előírások betartása mellett intézzék!

A közösségi terekben a maszk használata kötelező. Lehetőség szerint a maszkok moshatók legyenek és azok fertőtlenítése rendszeres legyen. A tanórák alatt a maszk viselését kötelezően nem írjuk elő, de mindenkinek lehetősége van használatára. A mosdók használatakor kérek mindenkit, hogy az ott elhelyezett tájékoztatók szerint járjon el, hogy a higiéniás szabályok betarthatók legyenek.

Kérek minden diákot, hogy a nap végén hagyják üresen a padokat, valamint a tornafelszerelést is vigyék haza, hogy a nap végén elvégezhető legyen a fertőtlenítő nagytakarítás.

Kérek mindenkit, hogy a büfében történő vásárláskor tartsa be az előírt védőtávolságot (1,5 méter), illetve itt is kötelező a maszk használata! A megvásárolt termékeket mindenki a tanteremben fogyassza el.

Az éttermünkben történő ebédeltetés előtt és után kiemelt figyelmet kell fordítani a tanulók alapos kézmosására, kézfertőtlenítésére.

Az intézményben kihirdetésre kerülő egészségvédelmi intézkedések a hatályos jogszabályok szeptember első napján lépnek életbe. Az intézményt kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló látogathatja. Az intézmény működtetésében csak egészséges és tünetmentes dolgozó vehet részt. Kérem a szülőket, hogy gyermeküket egészségesen, lázmentes állapotban küldjék iskolába! Kérem továbbá, hogy amennyiben a fertőzés gyanúja felmerül, vagy karantént rendeltek el a család bármely tagjára, azt intézményünknek is jelezzék, és gyermeküket ne küldjék iskolába! Karantén vagy igazolt fertőzöttség esetén annak elmúltával is csak orvosi igazolással kezdheti meg újra az iskolába járást. Aki a fertőzés, vagy egyéb betegség miatt az iskolát nem látogathatja, szaktanáraink segítségével otthoni környezetben pótolhatja a tananyagot.

 

 Jó egészséget, sikeres tanévet kívánok minden tanulónknak!

 

 

 

Baja, 2020. augusztus.30.

 

Horváth Anett

igazgató